Умови повернення

1. Покупець має право повернути та/або обміняти якісний Товар протягом 14 (чотирнадцяти) календарних днів з моменту отримання, якщо Товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням, відповідно до статті 9 Закону України “Про захист прав споживачів".
2. Не підлягають поверненню та/або обміну якісні Товари, перелік яких передбачено у Постанові Кабінету Міністрів України № 172 від 19 березня 1994 року про реалізацію окремих положень Закону України "Про захист прав споживачів"
3. Інтернет-магазин повертає та/або обмінює Товар Покупцю, а також Повертає сплачені Кошти за Товар за умови надання Покупцем або письмового звернення про повернення та/або обмін Товару чи про повернення Коштів, сплачених за Товар особисто за адресою Продавця; або за умови надання звернення у вигляді листа на електронну пошту Інтернет-магазину gabbigam.ua. Крім письмового звернення, Покупець повертає Продавцю неушкоджений Товар, який не був у використанні, має непошкоджені упаковки та ярлики, і надає документ, що підтверджує оплату такого Товару. До того ж попередньо Покупець може звернутись на гарячу лінію для отримання консультації з приводу дій для оформлення повернення та/або обміну Товару і повернення Коштів.
4. Продавець повертає Покупцю кошти за Товар протягом 14 (чотирнадцяти) календарних днів з моменту повернення Товару. Якщо Товар було оплачено безготівково, кошти повертаються на банківський рахунок Покупця, з якого було здійснено оплату.
5. Продавець визначає наступний порядок дій для повернення обміну Товару:
5.1. Покупець повідомляє менеджера Інтернет-магазину про повернення обмін Товару дзвінком на гарячу лінію або електронним листом;
5.2. Покупець вказує причини повернення обміну Товару;
5.3. менеджер Інтернет-магазину надає Покупцю зразки документів, заповнення яких необхідне для повернення обміну Товару;
5.4. Покупець заповнює необхідні документи та надсилає документи та Товар на адресу, вказану менеджером Інтернет-магазину.
5.5. у випадку обміну Товару Покупець надає інформацію щодо нового Товару, менеджер Інтернет-магазину робить перерахунок вартості нового Товару та інформує Покупця про вартість та суму різниці з обмінним Товаром;
5.6. після узгодження умов обміну Покупець заповнює необхідні документи, вказує причини обміну та надсилає документи і Товар на адресу, вказану менеджером i Інтернет-магазину.
6. Кошти повертаються Платнику на умовах, викладених вище, але винятково за умови повернення Одержувачем Товару.
7. Терміни обміну Товару належної якості залежать від наявності аналогічного або обраного Покупцем Товару. У разі відсутності обраного Товару, менеджер Інтернет- магазину повідомляє Покупця про терміни очікування або пропонує альтернативний Товар, який є в наявності. Якщо Покупця не влаштовують терміни та/або умови обміну Товару, Покупець має право повернути Товар на умовах даного Договору.
8. Обмін Товару Одержувачу здійснюється на тих самих умовах, що і Покупцю. Додаткова згода Платника в такому випадку не потрібна.
9. Обмін та/або повернення Товару належної якості здійснюється:
9.1. якщо він не використовувався;
9.2. якщо збережено його товарний вигляд;
9.3. збережені споживчі властивості, пломби, ярлики;
9.4. при наявності розрахункових документів, виданих Покупцю разом з Товаром, а саме: касового чека, товарного чека, розрахункової квитанції, видаткової накладної тощо.
10. У разі повернення або обміну Товару належної якості:
10.1. всі витрати, пов'язані з доставкою Товарів та поверненням коштів, несе Покупець.
11. Обмін та/або повернення Товару неналежної якості здійснюється:
11.1. якщо він фальсифікований, що підтверджує експертиза;
11.2. при наявності істотних недоліків, які роблять неможливим використання Товару;
11.3. якщо на момент покупки та термінів обміну повернення Покупець виявив прострочені терміни використання Товару.
12. У разі повернення або обміну Товару неналежної якості, всі витрати, пов'язані з доставкою Товарів та поверненням коштів, несе Продавець, згідно з Законом України "Про захист прав споживачів".
13. Продавець та/або Виробник гарантує якість власного Товару за умови дотримання Покупцем умов використання, призначення та технічних характеристик Товару.
14. Продавець та/або Виробник не гарантує якість Товару, якщо:
14.1. Покупець використовує Товар не за призначенням;
14.2. Покупець не дотримується інструкції та умов використання Товару;
14.3. Покупець не дотримується умов зберігання Товару;
14.4. Покупець змішує Товар з іншими аналогічними товарами;
14.5. вийшов термін зберігання та використання Товару.
15. Продавець та/або Виробник не здійснює гарантійне повернення Товару, якщо Покупець порушив умови пункту 7.14. цього Договору.
16. Доставка Товару здійснюється власними силами Продавця чи із залученням перевізника або поштової служби.
17. У разі доставки Товару перевізником або поштовою службою, Продавець не несе відповідальність за пошкодження чи втрату Товару під час доставки. З моменту передачі Товару перевізнику або поштовій службі, всі ризики пошкодження та втрати Товару несе перевізник або поштова служба. Покупець при отриманні Товару зобов'язаний оглянути його в присутності представника перевізника або поштової служби та у разі виявлення пошкоджень скласти Акт із зазначенням всіх недоліків. З умовами надання послуг доставки перевізником чи поштовою службою можна ознайомитись, скориставшись внутрішнім посиланням на офіційний сайт такого перевізника чи поштової служби.
18. У разі здійснення оплати за Товар з використанням платіжних систем або систем дистанційного обслуговування, Продавець не несе відповідальності та не гарантує точності проведення безготівкової передоплати, строків та вартості. В такому випадку гарантом проведення безготівкової оплати виступають платіжні системи або системи дистанційного обслуговування. Відповідальність за точність переказу, суму та строк такого переказу покладається на сервіс або систему, яку використовує Покупець та або Платник. З умовами здійснення оплати за Товар шляхом використання платіжних систем та систем дистанційного обслуговування можна ознайомитись на офіційному сайті такої системи.