Що купити своєму хвостику?

B нашому асортименті представлені сушені смаколики, які можна придбати поштучно або на вагу. Також вже є сформовані набори.

Що можна цуценяті?

Сушені смаколики можна давати цуценятам з 3,5-4 місячного віку.
Найперше - це легені. Вони нежирні, мають приємний аромат. Легко засвоюються.
Серце яловиче - субпродукт, що володіє низькою калорійністю. А за поживністю та ситістю не поступається мʼясу. Висушене у формі слайсів, його буде зручно хрумкати, навіть, найменшим ротикам.
Сім’янники - тоненькі хрусткі чіпсики, також прийдуться до смаку цуценяті.
Стравохід яловичий (пікальне м‘ясо) - продукт, що легко засвоюється та має низьку калорійність. Хрумкі тоненькі пластинки стравоходу гарно масажують та тренують ясна, очищають зубки.
Рубець добре чистить шлунок та покращує мікрофлору кишечника.
В якості гризки цуценяті підійде трахея.

Набір міні

Підходить для всіх порід собак. До його складу входять такі смаколики: легені, серце, рубець, стравохід, сім‘янники, трахея.
Якщо ви власник собаки дрібної породи, вкажіть про це при оформленні замовлення в графі "Коментар". І ми замінимо цілу трахею на трахею кільцями.

Набір Середній

Підходить для собак середніх тa великих порід. До складу набору входять: легені, вим’я, серце, печінка, рубець, стравохід, сім‘янники, трахея, жила, корінь.

Набір Великий

Підходить для собак середніх тa великих порід. До складу набору входять: легені, вим’я, серце, печінка, рубець, стравохід, сім‘янники, трахея, жила, корінь, хвіст, вухо (з шерстю), хрящ лопатковий.

Набір Погризти

До складу цього набору входять лише довгограючі смаколики. А саме: вуха (з шерстю), трахея, хвіст, мордочка, корінь.